CP3 by Basketball Totaal

Amazone blijft verliezen

Hekkensluiter Amazone is het nog niet gelukt de eerste punten in de eredivisie te pakken. In Amsterdam begon het sterk aan de wedstrijd (2-7), maar moest uiteindelijk toch ruim de meerdere erkennen in CTO. Het werd 96-48 voor de ploeg van Remy de Wit.

En dat zijn belangrijke punten voor het CTO in de strijd voor een play-off plek. Den Helder en zeker ook Grasshoppers staan angstvallig dichtbij en de ploeg kan zich geen misstap veroorloven tegen het nietige Amazone.

Dat gebeurde uiteraard ook niet, want binnen enkele minuten was het 10-9 en werd er niet meer omgekeken door de thuisploeg.

Via een 19-9 na periode 1, gaf CTO flink gas in de tweede periode. Asa Kantebeen was vorige week niet van de partij in de nederlaag tegen Bemmel, maar liet zien dat zij enorm is gegroeid in het team van De Wit. Schieten is wat zij doet en ook deed. Via haar driepunters werd het 36-20 bij rust en ook na rust gooide zij nog wat bommen naar de basket.

De tweede helft was het totaal geen wedstrijd meer. Op alle fronten werd Amazone afgetroefd en schoot CTO met scherp. Via 83-38 werd het net geen 100 voor CTO. Eindstand 96-48 voor CTO.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.