CP3 by Basketball Totaal

Albert de Vries wint de iBasketball Kerstquiz 2013

Albert de Vries is de glorieuze winnaar van de iBasketball KerstQuiz 2013. De Vries verzamelde maar liefst 170 punten. Maximaal waren er (de als grap bedoelde slotvraag buiten beschouwing gelaten) 204 punten te verdienen: op zijn rapport zou Albert de Vries een 8,3 hebben gekregen. De winnaar van de iBasketball KerstQuiz mag samen met een andere basketball liefhebber op zondag 6 april naar het optreden van de Harlem Globetrotters in Rotterdam Ahoy. Maar met zo’n hoge score valt de winnaar uiteraard ook eeuwige roem ten deel!

De strijd om de koppositie was ongemeen spannend. De Vries versloeg Tom Joziasse en Neill Lugtenburg met een neuslengte. Achter dat drietal was het slagveld compleet. Alleen René van de Pol haalde ruim meer dan de helft van de beschikbare punten binnen. Alle overige deelnemers bleven met hun eindtotaal beneden de helft van het maximale aantal punten steken. Alle juiste antwoorden zijn hier terug te vinden.

De redactie van iBasketball feliciteert Albert de Vries met zijn voorbeeldige kennis, met zijn twee kaartjes voor het optreden van de Harlem Globetrotters en met de eeuwige roem!

Namens iBasketball een sportief en gelukkig 2014 toegewenst!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.