CP3 by Basketball Totaal

Afscheidswedstrijd Thijs Vermeulen

De Magixx fans hebben nog een keer de kans om hun lime-groenen te zien spelen en de favoriete speler van de fans Thijs Vermeulen. Vermeulen krijgt komend weekend een mooie afscheidswedstrijd.

Laat ons eerlijk wezen. We zijn er toch allemaal nog steeds niet goed van. Het stoppen van de Matrixx Magixx heeft er bij de supporters flink ingehakt. Waar we elkaar ook tegenkwamen, we spraken erover. Maar gedane zaken nemen geen keer, dus we moeten verder met de herinnering aan een schitterende tijd. Met al die bepalende spelers voorgoed in ons hart.

Gelukkig komt er nog een toetje voor de fans. Zondag 21 september aanstaande wordt de laatste wedstrijd van onze Matrixx Magixx gespeeld. Om 16.00 uur in Sportcentrum Arcus in Wijchen. De kans ook om op een waardige manier afscheid te nemen van Mister Magixx, Thijs Vermeulen, die heeft aangegeven te stoppen met basketballen op het hoogste niveau.

De tegenstander is Apollo Amsterdam. In het team van Thijs in ieder geval Sjors Besseling, Jeroen van Vugt en Nick “the Quick” Domhof. Oud-manager Jan van der Velde is fanatiek bezig om de lijst nog flink aan te vullen.

Dus beste Magixx-vrienden, zondag is de Arcus the place to be, om onze Thijs nog eenmaal zo’n geweldige driepunter in het netje te zien gooien. Nog één keer “Let’s go Magixx”.

Thijs Vermeulen verdient een volle bak. Het is weliswaar al aan de late kant, maar het is beslist de moeite waard. Tot zondag. 16.00 uur.

Voor het laatst in het limegroen.

2 reacties

  1. @Michel: waarschijnlijo geen echte basketball-liefhebber!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.