CP3 by Basketball Totaal

Sergio de Randamie: “Ferry heeft van mij een veelzijdige basketballer gemaakt”

Sergio de Randamie is momenteel speler van Rotterdam Basketball. De 31-jarige power forward heeft jarenlang training gehad van Ferry Steenmetz. De Randamie staat met name bekend om zijn verdedigende kwaliteiten, maar ook aanvallend doet hij tegenwoordig een duit in het zakje. Wat zegt Sergio over Ferry?

Ferry Steenmetz geeft op 23 en 25 februari 2016 in Leiden een waanzinnige fundamental clinic. Wees erbij als speler of coach! Bij voldoende animo is er wellicht nog een extra clinic in de week van 29 februari 2016. Interesse? Laat het weten via [email protected]

Maar geef je in ieder geval op, zolang er nog plaats is. Op dinsdag (23 feb.) is de clinic al voor 75% vol!

Waarom zegt Sergio dat je veel baat hebt bij de clinic van Ferry?

Sergio: “Ik denk dat ik door Ferry een veelzijdige basketballer ben geworden en dat ik behalve rebounden en verdedigen ook aanvallend gevaarlijk ben geworden.

Ferry hamerde ook op mijn schot en dat ik continue spin op de bal had. Hierdoor kon ik constanter schieten. Ook bij mijn hookshot moest ik mijn pols elke keer ‘flippen’ en het schot afmaken”.

Het klinkt eenvoudig, maar hoe doe je dat dan exact? Ferry Steenmetz let op de details en zal de spelers en coaches hierbij helpen.

Geef je snel op via https://ibasketball.nl/ibb-academy-clinic-2016/

sergio