CP3 by Basketball Totaal

51 punten en gamewinner voor Kevin Durant

Kevin Durant liet vannacht maar weer eens zien dat hij de MVP gaat worden van dit seizoen. De ranke schutter van de Thunder noteerde vannacht een 50+ wedstrijd tegen de Toronto Raptors.

Na twee verlengingen schoot Kevin Durant zijn 51e punt binnen en de winst 119-118. En het was zeker geen gemakkelijke driepunter. Zwaar verdedigd en iets achter de driepuntslijn. Zoals eigenlijk alleen de allerbeste spelers kunnen en Durant is dit seizoen de allerbeste.

Durant had ook 12 rebounds voor de bezoekers.

Slecht nieuws was er ook. Russell Westbrook verliet het veld in de derde periode met een blessure aan zijn rechterknie. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure is.

Het zou een zware aderlating zijn voor de Thunder, die dit seizoen al veel zonder Westbrook heeft gespeeld. De 51 punten van Durant zorgde ook voor de 51e overwinning van de ploeg, die tweede staat in het Westen. Achter good old San Antonio uiteraard.

DeMar DeRozan scoorde 33 punten voor de Raptors, die op een keurige derde plaats staan in het Oosten. Voorafgaande het seizoen dacht iedereen dat de Raptors de playoffs niet ging halen, maar niets is minder waar. De ploeg is competitief en doet echt mee in het Oosten.

https://youtu.be/Y2cBBPqYpxI

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.