CP3 by Basketball Totaal

SPM Shoeters wint in Amsterdam

SPM Shoeters heeft de tiende overwinning dit seizoen behaald. In de Apollohal werd er uiteindelijk eenvoudig gewonnen met 70-92. Door de overwinning staat de ploeg van Sam Jones derde op de ranglijst.

De stand in de eredivisie is helemaal scheef, want Den Bosch staat derde op twintig punten uit twaalf wedstrijden. ZZ Leiden staat op 24 uit 15 wedstrijden en Donar staat op 22 uit 15 wedstrijden.

Tot aan de rust was het gewoon een wedstrijd. Apollo speelde goed mee en deed dat zonder Aron Roye. Na tien minuten was het 21-21 en kon SPM Shoeters niet loskomen. Het overkwam Donar en ZZ Leiden ook al dit weekend tegen de staartploegen. En dat terwijl Den Bosch niet te diep wilde gaan, vanwege de Europese verplichtingen deze week.

Bij rust was het een klein gaatje. 48-39 bij rust.

In de derde periode werd het gat wel definitief geslagen en kon Apollo niet meer mee met de Bosschenaren. Via Chris Denson werd de derde periode gewonnen met 21-10 en was de wedstrijd gespeeld. De vierde periode werd het 23-21 en kwam de eenvoudige overwinning toch nog tot stand voor Den Bosch.

Woensdag komen de Bosschenaren weer in actie. Dan wacht de Europese wedstrijd tegen Fraport Skyliners in Frankfurt.

Topscorers BC Apollo: Mulder 13 punten, H. Kherrazi 13 en Keely 11 punten.

Topscorers SPM Shoeters: Denson 22 punten, Akerboom 14, Johnson 13, Curry en Slagter 11 punten. Wessels speelde niet mee.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.