CP3 by Basketball Totaal

24 seconden met: Robbert de Ligt

rdlHet is weer tijd voor een editie 24 seconden met. Deze keer trokken we naar het Oosten van het land en sloegen we onze tenten op in Doetinchem. Want daar bivakkeert tegenwoordig Robbert de Ligt. Oud rayoncoach, en in de afgelopen jaren het gezicht van onder meer Batouwe, Basketiers, Wildcats en tegenwoordig BeCeGe.

24) Geboren : 09-09-1970
23) Relatie: samenwonend met Sandra en de jongens Jason (11) & Scott (6)
22) Hoogtepunt in BBallcarriere: Meerdere denk ik : kampioen met de dames van BV Batouwe en daarmee de promotie naar de dames promotie divisie. Een jaar met de dames van Wildcats in de dames eredivisie. In de functie van teammanager van de dames van Lekdetec het winnen van de nationale beker.
21) Huidige vereniging: Becege (Doetinchem)
20) Eventuele vorige verenigingen: Basketiers’71, BV Batouwe, Wildcats, FKB Emmerich
19) Favo tv shows : Niet echt een show, maar de sporters die er in voorkomen maken er vaak wel een mooie show van : Studio Sport.
18) Op mijn spotify staat: Halo – Beyonce
17) Dit boek ligt momenteel op mijn nachtkastje: Coachen doe je samen – Marc Lammers
16) Gedroomde date: Heb ik niet echt, maar als het een date zou moeten zijn met een basketbalster dan doe maar Meghan Gardler
15) Favo internet sites: Outlook.com, Google.nl
14) Beste gewoonte : Mijn kinderen elk dag lekker knuffelen
13) Slechtste gewoonte: ’s-Avonds voor het slapen gaan nog even wat lekkers naar binnen werken
12) Ik zou wel eens een dag willen ruilen met : Erik Spoelstra
11) Als ik niet was gaan basketballen: was ik destijds op voetbal gebleven denk ik
10) Andere kwaliteit die ik graag zou hebben : klinkt raar, omdat er heel veel kwaliteiten zijn, maar ik weet even niet welke andere ik graag nog zou willen hebben. Ik ben tevreden met de kwaliteiten die ik nu heb.
9) Favo eten : Indisch en Chinees
8) Favo plaats: Doetinchem, the place to be in de Achterhoek 
7) Favo sportman/vrouw: Geen basketballer, maar wel een topsporter met een mooie persoonlijkheid : Roger Federer
6) Favo team: dames Lekdetec.nl, als voetbalfan : AZ
5) Zou wel eens een avondje uit willen met : niet meteen lachen, maar met Louis van Gaal. En dan lekker praten over coaching en alles wat daarmee samenhangt.
4) Mijn grote liefde : mijn familie
3) Mijn held(en) : Mijn jongens Scott en Jason, die nu ook lekker basketballen
2) In mijn leven moet ik zeker, al is het maar 1 keer: In mijn leven “moet” ik niets
1) Mijn motto: Volg je hart, want dat klopt

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.