CP3 by Basketball Totaal

23e nederlaag op een rij voor de 76ers

De Philadelphia 76ers hebben vannacht de 23e nederlaag op een rij geleden. In een spannende eindfase werd uiteindelijk verloren van de New York Knicks. Het werd in Wells Fargo center 93-92 voor de Knicks.

De 76ers zijn nog drie nederlagen verwijderd van het absolute dieptepunt uit de NBA geschiedenis. De Cleveland Cavaliers (zonder Lebron) verloren in 2010-2011 26 wedstrijden op een rij.

De driepunter die de verlenging moest halen, ging mis voor de thuisploeg. De aanvallende rebound en score in de buzzer deed er niet meer toe voor de 76ers. En dat de 76ers nog een schot hadden voor de overwinning was al bizar, want dik in de vierde periode had Mike Woodson al zijn sterren al naar de kant gehaald. De voorsprong was meer dan tien punten en de wedstrijd kabbelde naar het eind. Totdat de 76ers er een 16-1 run uitgooide en terugkwam tot 92-90.

Woodson moest snel al zijn sterspelers terugbrengen in het veld, maar het leek alsnog een verloren wedstrijd te gaan worden voor de Knicks. Carmelo Anthony zorgde voor lucht met een vrije worp op 93-90, maar hij mistte de verlossende 94-90. Zodoende kreeg de thuisploeg nog een kans.

De Knicks wonnen voor de achtste keer op rij en proberen wanhopig nog de playoffs te halen. Waarschijnlijk zal dit niet gaan gebeuren want de Knicks staan nog vier wedstrijden achter op de Atlanta Hawks met nog slechts 12 wedstrijden te gaan.

Een dikke vette eigen schuld, dikke bult voor de Knicks, die zoveel kwaliteit hebben, maar er dit jaar een potje van gemaakt hebben. Het zal Mike Woodson en wat spelers hun baan kosten na dit seizoen.

Amare Stoudemire lijkt langzaam weer zichzelf te worden. Stoudemire eindigde met 22 punten, 10 rebounds. Anthony scoorde er 21 voor de Knicks.

https://youtu.be/r88sgeRWIj8

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.