CP3 by Basketball Totaal

22-26 augustus: Northern Basketball Camp Heerenveen

Geachte basketballiefhebber,

Van 22 tot en met 26 augustus 2016 vindt in Sportstad Heerenveen het 2e Northern Basketball Camp plaats.

Vorig jaar is deze traditie weer een nieuw leven ingeblazen en met succes!
Maar liefst 100 deelnemers wisten in 2015 de weg naar de sporthal te vinden en beleefden daar de week van hun leven.
De uniekheid van dit kamp zit hem in het feit dat zowel valide als ook mindervalide sporters aan dit kamp kunnen deelnemen.

Daarnaast hebben we bewust geprobeerd de kosten zo laag mogelijk te houden, we hoeven geen winst te maken maar willen het basketball in Nederland stimuleren.
Kosten vergelijkbare kampen al gauw zo’n 350 euro: bij ons betalen de kinderen 195,00, en als ze zich voor 1 juli aanmelden betalen ze slechts 175,00!
Hiervoor krijgen ze van maandag tot en met vrijdag 2 tot 3 trainingen per dag, ontbijt, lunch en diner, is er een mogelijkheid om te overnachten, en krijgen ze een compleet reversible tenue!
Dit zit allemaal bij de prijs in!

De trainingen worden verzorgd door hoogopgeleide trainers en (oud)spelers en speelsters uit de vaderlandse eredivisie en andere landelijke competities.
Zo zullen o.a. Craig Osaikhwuwuomwan, speler van Landstede Zwolle; Merlijn van der Meulen, oud speler Donar en Aris; Jan van der Werf, coach ITC; en Klaas Stoppels, hoofdcoach Aris Leeuwarden heren eredivisie en Nederlands team MU14 hun opwachting gaan maken, kortom het belooft weer een geweldige week te worden!

Wij willen u dan ook verzoeken om dit basketbalkamp bij uw jeugdleden onder de aandacht te brengen (leeftijden van 11 tot 19 jaar) door middel van de bijgevoegde foto en onze Facebook-pagina.

Uiteraard zouden wij het erg fijn vinden als u deze informatie ook op de site van uw vereniging wilt plaatsen.
Mocht u een bedrijf weten dat geïnteresseerd zou zijn om iets te willen doen in de sponsoring dan houden wij ons natuurlijk van harte aanbevolen. Neem contact met ons op voor de kant-en-klare sponsorbrief.

Samen sterk, samen het basketbal stimuleren, dat is wat we willen toch?

Voor vragen mailt u naar [email protected]

Namens het voltallige team van NBC, bedankt!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.