CP3 by Basketball Totaal

Facebook

Hier vindt u onze 25 meest recente Facebook-posts:

Pasalic vindt zn draai nog niet in Amsterdam.
De Groninger rugnummer-plakker heeft die draai zeker wel gevonden.
... See MoreSee Less

View on Facebook

IBasketball heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd.

Big in Japan. Helaas kon onze reporter Arjan Stadt geen winstpartij noteren voor Jeroen van der List. De Brave Warriors uit Nagano verloren Q4 met 12 punten en de wedstrijd met 10 (66-76) tegen de Kumamoto Vorters. Van der List had deze wedstrijd geen al te opvallende stats, 6p, 3r, 1a, 1b en 5 p's in ruim 12 minuten. Er is al meteen kans op revanche, want de teams spelen double-headers, vanwege de enorme reisafstanden. Van der Lists team staat nu op 10W 28L. Center Joel James was met 28p de grote man bij de tegenstander. Dit alles speelt zich af in de zogenaamde 2e divisie van de "B-League" (de Japanse DBL, zeg maar). De regio rondom Nagano staat bekend om de ninja's en de samurais, vandaar ook de nickname Brave Warriors.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kurata Nobuko, Miyasaka Yasuko and 8 others like this

IBasketballGame 2 werd vannacht (NL tijd) gewonnen door de mannen van Van der List ! iBasketball brengt u spoedig de details én de foto's van Reporter Stadt.

4 days ago
Avatar

IBasketballArjan Stadt dankjewel voor de foto's !

6 days ago
Avatar

Arjan StadtIk hoop niet dat het er teveel waren! Leuk sfeertje en met nog 10 seconden te spelen en 12 achter werd een score van Shinshu nog zeer luid bejubeld ! Was jammer maar morgen herkansing

6 days ago   ·  1
Avatar

Arjan StadtWas sensationeel!

4 days ago   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

Jero Japanese Hero
Banzai ! iBasketball heeft special reporter Arjan 'The Flying Leiderdorper' Stadt naar Japan gestuurd, om "Jero" (want zo heet Jeroen van der List daar) te scouten, en natuurlijk van een verse dosis Goudse stroopwafels te voorzien. Wij brengen u de exclusieve beelden uit het land van de Rijzende Zon.
... See MoreSee Less

Miyasaka Yasuko, Naoyuki Ohtani and 14 others like this

View previous comments

IBasketballVanwege de enorme reisafstanden speelt men doubleheaders in de Japanse League. Zaterdag en zondag spelen Van der Lists Shinshu Brave Warriors tegen Kumamoto.

7 days ago
Avatar

IBasketballFinding the Open Man.

7 days ago
Avatar

IBasketballArjan Stadt D A N K J E W E L

7 days ago   ·  3
Avatar

IBasketballOok in Japan is de baard hip.

7 days ago
Avatar

Comment on Facebook

Hoe zat dat nou eigenlijk precies?

www.youtube.com/watch?v=iOkvfkArYww
... See MoreSee Less

CHARLES OAKLEY TELLS TRUTH ABOUT FIGHT AT GARDEN (INTERVIEW) ===Please Like and Subscribe to Our Videos ==To Support This Channel === PAYPAL: BSSSYSTEMS@OUTL...